20:21 21.11.2019

Труханова підтримують 82% опитаних одеситів

2 хв читати
Труханова підтримують 82% опитаних одеситів

82% опитаних жителів м. Одеси позитивно оцінюють роботу нинішнього мера Геннадія Труханова, свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг" 6-11 листопада 2019 року.

Згідно з даними опитування, якби найближчої неділі відбулися вибори одеського міського голови, участь у голосуванні взяли б 70% респондентів (40% - обов'язково буду; 30% - скоріше буду).

Крім того, 82% опитаних позитивно оцінюють роботу Геннадія Труханова на посаді одеського міського голови (47% позитивно; 36% - скоріше позитивно). Негативно роботу Труханова оцінюють 12% респондентів (6% негативно; 6% - скоріше негативно), ще 6% не змогли визначитися з відповіддю.

За даними дослідження, якби найближчої неділі відбулися вибори одеського міського голови, а до бюлетеня були включені зазначені кандидати, 53% опитаних проголосували б у першому турі за Труханова, народного депутата від партії "Слуга народу" Олексія Леонова підтримали б 7%; нардепа від "Опозиційного блоку" Сергія Ківалова - 6%; екс-мера Одеси, екс-нардепа Едуарда Гурвіца - 5%; екс-депутата Одеської міськради Дмитра Співака - 4%; депутата Одеської облради VІI скликання Віктора Баранського і нардепа від партії "Опозиційна платформа - За життя" Миколу Скорика підтримали б 2%; екс-голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі - 2%.

Зокрема, якби до другого туру виборів одеського міського голови вийшли Труханов та Леонов, за першого проголосували б 58% респондентів, за другого - 12%; проти всіх - 9%; не змогли визначитися з відповіддю - 14%.

Окрім цього, якби найближчим часом відбулися вибори депутатів до Одеської міської ради, 28% опитаних проголосували б за партію "Слуга народу", 22% - за "Довіряй ділам", 13% - за "Опозиційна платформа - За життя", 5% - за Партію Шарія, 4% - за "Опозиційний блок", 3% - за "Голос" і "Силу і честь", 2% - за "Батьківщину", "Європейську солідарність" і "Рух нових сил Михайла Саакашвілі", 1% - за "Громадянську позицію" та "Самопоміч".

Під час дослідження було опитано 832 респондентів - жителів Одеси - віком від 18 років і старше за основними соціально-демографічними показниками методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face) за місцем проживання. Стандартне відхилення: 2,12-3,54%. Вибірка опитування будувалася як багатоступенева, випадкова з квотним відбором респондентів на останньому етапі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА