12:14 22.11.2019

Правоохоронці Києва завершили розслідування стосовно організаторів фейкових представництв Tesla Motors inc.

1 хв читати
Правоохоронці Києва завершили розслідування стосовно організаторів фейкових представництв Tesla Motors inc.

Правоохоронці Києва завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної діяльності двох осіб, які діяли від імені фейкових представництв компанії Tesla Motors Inc.

"За версією слідства, зазначені особи в період з 2017 р. по 2019 р. утворили в Україні низку компаній - псевдопредставництв американської компанії Tesla Motors Inc., використавши при цьому схожі назви. Крім того, підозрювані розмістили на своєму інтернет-ресурсі інформацію про продаж цінних паперів корпорації Tesla, а також автомобілів цієї марки", - повідомляє у п'ятницю прес-служба прокуратури Києва.

Насправді, зазначають у міськпрокуратурі, ніякого стосунку до діяльності корпорації підозрювані не мали, ліцензії на провадження діяльності на фондовому ринку не отримували й угод із цінними паперами не здійснювали. Всі грошові кошти, отримані від потенційних інвесторів, зазначені особи привласнювали.

За період реалізації шахрайської схеми підозрювані обдурили 25 потерпілих на суму понад 12 млн грн.

"Наразі підозрюваним оголошено про завершення досудового розслідування... Після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт буде направлено до суду", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА