13:12 22.11.2019

Пєсков про відеозаписи розправи в Сирії: Якщо російські слідчі органи вважатимуть за необхідне, то проведуть розслідування

1 хв читати
Пєсков про відеозаписи розправи в Сирії: Якщо російські слідчі органи вважатимуть за необхідне, то проведуть розслідування

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі шоковані оприлюдненим у ЗМІ відеозаписом, на якому стверджується, що бійці ПВК "Вагнер" жорстоко вбивають сирійського військовослужбовця; він не виключив, що слідчі органи можуть провести розслідування.

"Справді, вони (ЗМІ) оприлюднили шокуючі фотографії. Сьогодні вдалося ознайомитися. Це дійсно шокуюча інформація", - сказав Пєсков у п'ятницю журналістам.

"Я не знаю, наскільки виправдані висновки, які робляться, всілякі спроби ідентифікувати людей. У будь-якому разі можу сказати, що ми не володіємо жодною інформацією й не маємо жодного стосунку до цих осіб", - наголосив Пєсков.

Відповідаючи на уточнювальне запитання про необхідність розслідування слідчими органами РФ цих відеозаписів, Пєсков сказав: "Якщо вони вважатимуть за необхідне, то вони це зроблять".

Відео страти, вчиненої нібито в червні 2017 року, було розміщено на сайті "Новой газеты". Під час розслідування журналісти встановили особу одного з учасників розправи. "Така людина знайшлася серед відомих нам документально підтверджених найманців групи "Вагнер", - стверджувала "Новая газета".

З посиланням на арабську пресу видання повідомило, що жертвою розправи став сирієць-дезертир, а місцем страти названо родовище Шаїр у сирійській провінції Хомс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА