07:16 23.11.2019

Справи, у яких фігурує Порошенко, відкриті як за заявами Портнова, так і інших осіб

2 хв читати
Справи, у яких фігурує Порошенко, відкриті як за заявами Портнова, так і інших осіб

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба зазначає, що для даного правоохоронного органу екс-заступник глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов є заявником та свідком з низки кримінальних справ.

"Андрій Портнов для Державного бюро розслідувань - це заявник, який звернувся з відповідними заявами, і після цього у нього є статус в кримінальних провадженнях - це свідок. Для мене, як керівника правоохоронного органу, всі учасники рівні. Будь-хто, у кого є бажання, може звертатися з тих чи інших порушень, і відповідно ДБР буде реагувати на ці правопорушення", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі "Україна" в п'ятницю ввечері.

Відповідаючи на питання щодо своєї зустрічі з Портновим і його зв'язку з відкритими 13 кримінальними справами, учасником яких є п'ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко, Труба вказав, що серед цих проваджень є справи, відкриті як за зверненнями Портнова, так і "інших осіб , народних депутатів і керівників інших, зокрема, громадських організацій, і правоохоронних органів".

"Ініціатива щодо зустрічі виникає за бажанням. Я зустрічаюся з народними депутатами, з людьми, які цього хочуть. І я не бачу в цьому нічого надзвичайно поганого. Андрій Портнов був не один раз у приміщенні Державного бюро розслідувань, а, наскільки я знаю, він допитувався слідчими в кримінальних провадженнях, і це була велика кількість відвідувань ним ДБР", - зазначив Труба.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА