14:38 24.11.2019

Бойовики двічі обстріляли українські позиції з початку доби

1 хв читати
Бойовики двічі обстріляли українські позиції з початку доби

Незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь на сході України з півночі станом на 14:00 в неділю, загиблих і поранених серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок цих обстрілів немає, повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України.

"Станом на цю мить ситуація повністю контрольована українськими підрозділами зі складу Об’єднаних сил, втрат у лавах наших від початку цієї доби немає", - йдеться у повідомленні оборонного відомства.

Обидва обстріли припали на донецький напрямок, при цьому ділянки розведення сил і засобів під вогонь не потрапили. Один з обстрілів припав на район с. Тарамчук Мар'їнського району, інший район с. Водяне Новоазовського району Донецької області.

У першому випадку бойовики відкрили вогонь близько першої години ночі з кулеметів, у відповідь українські військовослужбовці застосували аналогічну зброю. Обстріл під Водяним було зафіксовано в половині дванадцятого дня, бойовики випустили сім мінометних боєприпасів калібру 82 мм. У другому випадку вогонь у відповідь військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил не відкривали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА