18:31 24.11.2019

Бойовики тричі обстріляли позиції об'єднаних сил з півночі, втрат немає

2 хв читати
Бойовики тричі обстріляли позиції об'єднаних сил з півночі, втрат немає

Незаконні збройні формування три рази порушили режим припинення вогню з початку поточної доби, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в звіті.

Усі три обстріли по позиціях об'єднаних сил зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". "Противник обстріляв позиції наших підрозділів з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

При цьому на ділянках розведення сил і засобів порушення вогню не зафіксовано. "На ділянці розведення №1 (смт Станиця Луганська Луганської області - ІФ), на КПВВ і біля мосту, працюють співробітники Червоного Хреста з надання допомоги населенню. ДСНС України продовжує обстеження ділянок місцевості з обох сторін від дороги біля лісосмуги і моста. На ділянці розведення №2 (м.Золоте Луганської області - ІФ) піротехніки ДСНС України провели щоденне технічне обстеження місцевості. На ділянці розведення №3 (села Богданівка і Петрівське Донецької області) співробітники ДСНС України вилучили два вибухонебезпечних предмети", - повідомляється в зведенні.

Раніше в Міністерстві оборони повідомили про два обстріли на Донбасі з початку доби станом на 14:00 неділі - в районі с.Тарамчук Мар'їнського району з великокаліберних кулеметів і біля с.Водяне Новоазовського району Донецької області з мінометів калібру 82 мм. Третій обстріл мав місце пізніше і припав на район м.Красногорівка Мар'їнського району Донецької області. Бойовики відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА