12:47 26.11.2019

Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗСУ з боку ділянки розведення сил "Петрівське", військові поки що вогню не відкривають

2 хв читати
Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗСУ з боку ділянки розведення сил "Петрівське", військові поки що вогню не відкривають

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі повідомляє, що бойовики у вівторок продовжують провокувати українські війська, обстрілюючи їхні позиції з вогневих точок, розміщених у безпосередній близькості від ділянки розведення сил і засобів №3 "Петрівське".

"Як уже повідомлялось, сьогодні вранці, 26 листопада, російські найманці здійснили обстріл зі своїх позицій в районі Петрівського з АГС по наших позиціях поблизу Старогнатівки. Але таких обстрілів із початку доби вже здійснено три - із застосуванням автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів - з 06.40 до 06.45, 09.16 - 09.25 та 09.30 - 09.50", - йдеться в повідомленні СЦКК, розміщеному близько полудня вівторка на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

До цього повідомлення Українська сторона СЦКК долучила карту зазначеної місцевості зі схематичними позначеннями скоєних бойовиками обстрілів, а також напрямків, звідки їх було здійснено.

"Як видно зі схеми, російські окупанти продовжують вести вогонь у безпосередній близькості до меж ділянки розведення. Розрахунок збройних формувань Російської Федерації очевидний. Спровокувавши вогонь у відповідь, вони сподіваються на те, що наші захисники влучать по ділянці розведення №3 "Петрівське". Об'єднані сили поки що вогонь у відповідь не відкривають, але готові до адекватних дій", - наголошується в інформації Української сторони СЦКК.

Також у повідомленні зазначається, що провокація з боку бойовиків відбувається напередодні зустрічі Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА