10:23 27.11.2019

Німеччина виділить EUR850 тис. на реалізацію гуманітарних проектів на Донбасі

1 хв читати
Німеччина виділить EUR850 тис. на реалізацію гуманітарних проектів на Донбасі

Німеччина у 2020 році виділить EUR850 тис. на гуманітарні проекти благодійній організації ADRA в Україні.

"Допомогою зможуть скористатися люди на сході України, які особливо постраждали від тривалого конфлікту. З 2016 до 2019 року робота ADRA вже була профінансована з Німеччини на EUR4,6 млн. Крім того, ADRA внесе додаткові EUR200 тис. із власних коштів", - повідомляє прес-служба посольства ФРН в Україні.

Кошти буде спрямовано на допомогу літнім людям, інвалідам, батькам-одинакам, багатодітним сім'ям, зокрема внутрішнім переселенцям. В ADRA також планують поліпшити гуманітарний захист і психосоціальне здоров'я жертв конфлікту з посттравматичним синдромом, серед яких багато дітей, і забезпечити доступ до базових послуг (особливо медичних і соціальних служб) та питної води. Також буде запропоновано соціальні транспортні послуги тим, хто потребує.

ADRA Ukraine входить до складу всесвітньої мережі ADRA та діє в Україні з 1993 року. За час діяльності організація реалізувала близько 150 проектів допомоги у 12 регіонах України. Після початку бойових дій на сході України в 2014 році організація сконцентрувала діяльність у Донецькій і Луганській областях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА