21:06 27.11.2019

СБУ в Чернівецькій області попередила незаконний експорт лісоматеріалів до країни Близького Сходу

1 хв читати
СБУ в Чернівецькій області попередила незаконний експорт лісоматеріалів до країни Близького Сходу

Співробітники Служби безпеки України в Чернівецькій області блокували нелегальний експорт оптових партій лісоматеріалів на Близький Схід сумою майже 2,8 млн грн.

"Троє комерсантів і довірена особа фірми-експортера організували механізм протиправного переміщення лісопродукції за кордон. Ділки нелегально скуповували протиправно зрубані на територіях місцевих лісгоспів дерева для виготовлення пиломатеріалів", - повідомляє прес-центр СБУ.

Так, для легалізації готової продукції та оформлення митної документації зловмисники застосовували схему подвійного використання товарно-транспортних накладних підприємців з інших регіонів.

"Під час обшуків на території складів, виробництва і в транспортних засобах фігурантів справи правоохоронці вилучили партію лісопродукції вартістю майже 2,8 млн грн", - йдеться в повідомленні.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до операції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА