07:55 28.11.2019

Таліби провели в столиці Катару переговори з представниками ЄС

1 хв читати
Таліби провели в столиці Катару переговори з представниками ЄС

Делегація руху "Талібан" в Досі зустрілася з представниками ЄС і Німеччини, повідомив прес-секретар талібів Сухайл Шахін.

"Делегація "Талібану" на чолі з заступником політичного керівника руху в Катарі Аббасом Станікзай зустрілися вчора в Досі зі Спеціальним представником Європейського союзу з питань Афганістану Роландом Кобіа і спеціальним представником Німеччини в Афганістані Марком Потцелем", - повідомив Шахін.

"Під час цих зустрічей сторони обговорили поточну ситуацію в країні, а також мирне врегулювання проблеми Афганістану і мирний процес, що триває", - йдеться в повідомленні.

Днем раніше заступник лідера руху, керівник політичного офісу в Катарі мулла Барадар Ахунд на чолі делегації відвідав Іран, де зустрічався з міністром закордонних справ цієї країни Джавадом Заріфом.

"Делегація, очолювана заступником лідера руху і главою політичного офісу в Катарі муллою Барадаром Ахундом зустрілися в Тегерані з міністром закордонних справ Ісламської Республіки Іран Джавадом Заріфом. Обидві сторони обговорили мирне вирішення проблеми Афганістану та мирний процес", повідомив Шахін в Twitter.

"Крім того, обговорювалися двосторонні відносини і проблеми афганських біженців в Ірані. Високопоставлені іранські чиновники висловили бажання підтримувати тісні відносини з афганським народом і пообіцяли вирішити проблеми афганських біженців", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА