10:23 28.11.2019

У Києві невідомі пограбували офіс НСЖУ

1 хв читати
У Києві невідомі пограбували офіс НСЖУ

 У Києві вночі 28 листопада невідомі пограбували офіс Національної спілки журналістів України, повідомив глава НСЖУ Сергій Томіленко.

"Пограбували Спілку журналістів на Хрещатику... Сьогодні вночі невідомі проникли в мій службовий кабінет і приймальню і здійснили пограбування. Офісний сейф понівечено. У ньому зберігалися деякі службові документи та мої власні кошти... Частина службових документів лежить на підлозі, частина вивернута на стіл, шухляди розкриті", - написав Томіленко на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що факт проникнення встановили вранці співробітники офісу НСЖУ. "МВС і поліція поінформовані, оперативно вже проводяться слідчі дії", - зазначено в повідомленні.

У свою чергу відділ комунікації поліції Києва повідомив, що правоохоронці розшукують осіб, причетних до пограбування офісу НСЖУ.

"Попередньо встановлено, що невідомі потрапили в приміщення через балкон і шляхом злому сейфу викрали звідти гроші. Наразі правоохоронці здійснюють огляд місця подій, опитують працівників спілки, переглядають записи з камери відеоспостереження", - зазначено в повідомленні.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі. Сума збитків та обставини події з'ясовуються.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА