18:12 28.11.2019

Засуджений, який відбув термін покарання, зміг покинути Бориспільську колонію лише після втручання прокуратури

1 хв читати
Засуджений, який відбув термін покарання, зміг покинути Бориспільську колонію лише після втручання прокуратури

Засудженого, який відбував у Бориспільській виправній колонії (ВК) №119 (Київська область) покарання, не було відпущено після того, як відбув термін покарання, призначено службове розслідування, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"Під час особистого прийому в державній установі "Бориспільська виправна колонія (№ 119)" до заступника прокурора Київської області звернувся засуджений та поскаржився на дії адміністрації установи. Зокрема, він повідомив, що термін призначеного йому судом покарання закінчився ще 9 листопада цього року, однак його продовжували безпідставно утримувати в установі виконання покарань", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Під час перевірки доводів засудженого було встановлено, що про факт незаконного позбавлення волі засудженого тривалий час було відомо керівництву установи і відповідальним за обчислення терміну покарання співробітникам колонії, однак звільнили людину з виправної установи лише після втручання прокуратури.

У зв'язку з виявленим фактом 27 листопада цього року призначено службове розслідування з метою встановлення винних та притягнення їх до відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА