18:26 28.11.2019

У п'ятницю на всій території України очікуються дощі

2 хв читати
У п'ятницю на всій території України очікуються дощі

Найближчої доби, 29 листопада, над територією України пануватиме тепле та вологе повітря, що переміщається з південного заходу Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

Цього дня на всій території України очікуються дощі, вночі на Закарпатті та в Карпатах, удень у більшості південних, центральних і в Сумській областях - значні дощі. Лише вночі в східних областях - без істотних опадів. Уночі та вранці на Лівобережжі країни місцями туман.

Вітер південний із переходом на Правобережжі на західний, 7-12 м/с. Температура від 4° тепла до 1° морозу, на крайньому заході та узбережжях морів 4-9° тепла; вдень 3-8°, на Закарпатті, Прикарпатті та в південній частині 7-12°.

У Києві в ніч на п'ятницю невеликий, удень помірний дощ. Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, удень 3-5° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 29 листопада найвища температура вдень була зафіксована на відмітці +12,6 °С у 1898 році, а найнижча вночі - на відмітці - 19,4 °С у 1915 році.

У суботу, 30 листопада, в західних, місцями у Вінницькій, Житомирській і Київській областях невеликий дощ із переходом у мокрий сніг, на решті території країни помірні дощі, вночі місцями значні дощі.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у східних областях, Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла, вдень в південній частині 4-9°, у Криму до 13°.

У Києві в суботу місцями невеликий дощ із переходом у мокрий сніг. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 2-4° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА