18:13 29.11.2019

Боєць ЗСУ загинув на Донбасі від початку доби п'ятниці внаслідок обстрілів бойовиків

1 хв читати

Протягом доби п'ятниці, 29 листопада, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один військовослужбовець об'єднаних сил загинув, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї... Сьогодні внаслідок обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил", - ідеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Один обстріл позицій українських військ бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Кримського - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли по укріпленнях об'єднаних сил: двічі неподалік Водяного - з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів; біля Широкиного - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА