07:37 30.11.2019

Військові підбили підсумки діяльності ЗС України в 2019 році

2 хв читати
Військові підбили підсумки діяльності ЗС України в 2019 році

На базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підведені підсумки діяльності ЗС України в 2019 році, повідомили в прес-службі Генштабу ЗСУ.

"Під час заходу офіцери і генерали підвели підсумки діяльності Української армії в 2019 році, а також визначили завдання на наступний рік. Зокрема, генерал-лейтенант Руслан Хомчак зазначив, що 2020 й рік - рік професійного сержанта ЗС України, а бойова підготовка - один із пріоритетних напрямів діяльності на 2020 рік. Підготовка підрозділів до наступальних дій повинна займати до 70% навчального часу", - цитує прес-служба начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенанта Руслана Хомчака на сторінці відомства в Фейсбук у п'ятницю.

Основні напрями діяльності військових були розглянуті під час роботи секцій на об'єктах навчально-матеріальної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

На цих заняттях учасники мали можливість ознайомитися з новітніми методиками снайперської підготовки і контрснайперської боротьби, організації тилового забезпечення військ у зимових умовах.

Також були продемонстровані методики підготовки частин і підрозділів до ведення наступальних дій на підготовлену оборону противника в умовах урбанізованої місцевості, продемонстровані переваги підготовки військ із залученням підрозділів імітації сил противника (OPFOR) та інше.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів Генштабу і органів військового управління ЗСУ, командири військових частин, представники військових наукових установ, навчальних закладів. У заході також взяли участь заступник міністра оборони Аліна Фролова і окремі представники Міністерства оборони України.

У ході підбиття підсумків діяльності за 2019р були проаналізовані результати виконання завдань в районі проведення операції об'єднаних сил, організація бойової підготовки військових частин і підрозділів, стан дисципліни і правопорядку в армії і правового захисту військовослужбовців, розглянуто стан і перспективи квартирно-експлуатаційного забезпечення, розвиток професійного сержантського корпусу, взаємодія ЗС України з громадськістю та подальша імплементація стандартів НАТО на шляху євроатлантичної інтеграції України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА