17:03 30.11.2019

Правоохоронці припинили діяльність озброєної банди в Запорізькій області, затримано 5 осіб

2 хв читати

Правоохоронці Запорізької області затримали п'ятьох членів банди - організатора і активних учасників організованої злочинної групи, яка займалася викраденням автомобілів, вимаганням, розбійними нападами і викраденням людей.

Як повідомляє прокуратура області в "Телеграм", під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчі та оперативники управлінь стратегічних розслідувань і внутрішньої безпеки облполіції "припинили діяльність озброєної банди, яка здійснювала викрадення автомобілів, вимагання, розбійні напади, а також викрадення людей".

"Один із членів банди також готувався до вбивства керівника спецпідрозділу у зв'язку з виконанням ним своїх службових обов'язків. Сьогодні, 30.11.2019, затримано п'ятьох членів цієї банди - організатора та активних учасників організованої злочинної групи, до складу якої входять понад 20 осіб", - йдеться у повідомленні.

Затриманим буде вручено письмове повідомлення про підозру у викраденні автомобілів (ч. 3 ст. 289 КК України), викраденні та позбавленні волі підприємця (ч. 3 ст. 146 КК України), розбійному нападі (ч. 4 ст. 187 КК України), вимаганні (ч. 4 ст. 189 КК України), а також підготовці до вбивства керівника спецпідрозділу (ч. 1 ст. 14 - ст. 348 КК України).

Після завершення всіх процесуальних заходів затриманим буде повідомлено про підозру. Працівники прокуратури Запорізької області звертатимуться до суду з клопотанням про обрання фігурантам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Із метою притягнення до відповідальності всіх учасників банди вживаються заходи щодо їх розшуку та затримання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА