19:18 30.11.2019

Грабіжники викрали 250 тис грн. зі столичного відділення Ощадбанку

2 хв читати
Грабіжники викрали 250 тис грн. зі столичного відділення Ощадбанку

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний заявив, що в ході пограбування відділення банку в Києві на вулиці Ентузіастів злочинцям вдалося винести близько 250 тис грн.

"Відділення Ощадбанку в столиці на вулиці Ентузіастів практично повністю зруйновано. Вибух прогримів о четвертій ранку ... Сила вибуху винесла вікна й зруйнувала приміщення практично повністю. Ціна вкраденого - близько 250 000 гривен. Ціна зруйнованого - мільйони. Ще рахуємо", - написав Пишний на своїй сторінці в Facebook

Він підкреслив, що злодіїв не зупинило навіть те, що могли загинути люди, адже відділення розташоване на першому поверсі.

"Бандити і нелюди запомпували в банкомат велику кількість газу і підірвали його, а з ним і відділення. Їх не зупинило, що це густонаселений спальний район неподалік від центру Києва. І вони заслуговують максимального покарання згідно із законом", - додав Пишний.

Як повідомляла раніше столична поліція, в Дніпровському районі Києві на вулиці Ентузіастів невідомі підірвали банкомат, унаслідок чого було пошкоджено внутрішнє оздоблення будівлі, де розташований банк. За попередніми висновками фахівців і поліцейських, зловмисники за допомогою газоповітряної суміші підірвали банкомат, звідки забрали касети з грошима, сіли в автомобіль і поїхали. Сума збитку встановлюється.

Поліція почала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

У свою чергу раніше інтернет-портал "Вартові Еспресо" повідомив, що двоє грабіжників у ніч на суботу підірвали відділення Ощадбанку, розташоване у Дніпровському районі Києва, заволоділи грошима з банкомату і втекли на автомобілі Volkswagen, поліція оголосила план перехоплення.

"У Дніпровському районі столиці на вулиці Ентузіастів двоє невідомих підірвали відділення Ощадбанку. Вибуховою хвилею уламки віднесло метрів за 20. Від вибуху скляна вітрина вилетіла назовні, а в самому відділенні стеля впала на підлогу. Внаслідок вибуху обійшлося без постраждалих", – йдеться в повідомленні на сторінці порталу в Фейсбук у суботу вранці.

За інформацією "Вартові Еспресо", в Києві введено план "Сирена": розшукується автомобіль Volkswagen Універсал темного кольору з двома невідомими.

"За попередньою інформацією, зловмисники скористалися не вибухівкою, а балоном з газом, за допомогою якого і вивели з ладу банкомат. Звідти вони забрали касети з грошима. Яка сума поки що невідомо", – йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА