19:20 01.12.2019

У Києві проводиться спецоперація з розшуку зловмисника, який стріляв у автомобіль

1 хв читати
У Києві проводиться спецоперація з розшуку зловмисника, який стріляв у автомобіль

У Києві проводиться спеціальна поліцейська операція для пошуку зловмисника, який стріляв у автомобіль "Range Rover" і смертельно поранив малолітню дитину, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Чоловік стріляв у громадянина С., проте куля потрапила в трирічного хлопчика, який також знаходився в салоні. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла в кареті "швидкої" дорогою до лікарні ... О 17.15 в Києві введено спеціальну поліцейську операцію для пошуку зловмисника, який стріляв в автомобіль "Range Rover" і смертельно поранив хлопчика", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці МВС України в соцмережі Фейсбук у неділю ввечері.

На місці події працюють правоохоронці. Слідчі кваліфікують подію як умисне вбивство, кримінальне провадження розпочато за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося раніше, невідомі в Києві, увечері 1 грудня відкрили вогонь по автомобілю "Range Rover", де саме тоді знаходилася дитина 3,5 років. Від отриманих травм вона померла в машині швидкої допомоги.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА