09:00 02.12.2019

Обидві жертви нападу на Лондонському мосту виявилися випускниками Кембриджського університету

1 хв читати
Обидві жертви нападу на Лондонському мосту виявилися випускниками Кембриджського університету

Двоє загиблих в результаті нападу злочинця з ножем в центрі Лондона 29 листопада були випускниками Кембриджського університету (Англія), повідомляє "Бі-бі-сі" з посиланням на лондонську поліцію.

За її даними, і 23-річна Саскія Джонс, і 25-річний Джек Мерріт працювали в реабілітаційній програмі допомоги ув'язненим "Вчимося разом". Цей проект був організатором заходу в будівлі Гільдії риботорговців, де сталася атака.

"Бі-бі-сі" зазначає, що підозрюваний в нападі Усман Хан був одним з підопічних програми "Вчимося разом". Він раніше вже мав судимість за статтею про тероризм, але був звільнений достроково.

"Найбільша трагедія полягає в тому, що ці люди були вбиті тим, кому вони прагнули допомогти", - заявив віце-канцлер Кембриджського університету професор Стівен Тоуп.

29 листопада в центрі Лондона співробітники поліції застрелили озброєного ножем чоловіка, що напав на перехожих. Під час заходу в будівлі Гільдії риботорговців Усман Хан встиг убити двох людей і поранити ще п'ятьох. У момент нападу на ньому був муляж вибухового пристрою. Його знешкодили двоє людей, які також були на заході.

Відповідальність за напад взяла на себе ІД, але жодних доказів терористи на підтвердження не привели.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА