13:36 02.12.2019

Вісім осіб постраждали в масовій бійці між відвідувачами та працівниками піцерії в Дарницькому районі Києва

1 хв читати
Вісім осіб постраждали в масовій бійці між відвідувачами та працівниками піцерії в Дарницькому районі Києва

Унаслідок конфлікту між відвідувачами і працівниками одного зі столичних ресторанів у Дарницькому районі Києва постраждали вісім осіб, повідомляють у відділі комунікації столичної поліції та додають, що слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

"До поліції надійшла інформація про бійку в кафе на вулиці Срібнокільській у Дарницькому районі. Заявниця повідомила, що відвідувачі напали на співробітників приватної охоронної фірми, а також автомобілем пошкодили огорожу закладу", - йдеться в оприлюдненому в понеділок повідомленні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що група осіб грубо порушувала громадський порядок, "що супроводжувалося особливою зухвалістю і винятковим цинізмом", а також пошкодила майно закладу і вхідні двері приміщення автомобілем "БМВ" і втекла з місця події. Під час бійки в цьому закладі дістали тілесних ушкоджень вісім працівників закладу.

"Поліція встановила особу власника іномарки, ним виявився 39-річний киянин. Також встановлює інших осіб, причетних до правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Нині слідчий відділ Дарницького управління поліції вирішує питання про внесення зазначеного кримінального злочину до Єдиного реєстру досудового розслідування за попередньою кваліфікацію ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України і проведення подальшого розслідування.

У поліції не уточнюють, про який саме розважальний заклад йдеться, проте, за інформацією місцевих ЗМІ, бійка з подальшим погромом сталася в неділю ввечері в піцерії MisterCat на столичних Позняках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА