14:15 02.12.2019

Секретар РНБО назвав нібито свій "секретний лист" про "державну стратегію реінтеграції Донбасу" не випадковим фейком, а частиною психологічної спецоперації

1 хв читати
Секретар РНБО назвав нібито свій "секретний лист" про "державну стратегію реінтеграції Донбасу" не випадковим фейком, а частиною психологічної спецоперації

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов назвав фейком нібито свій "секретний лист" про "державну стратегію реінтеграції Донбасу".

"Нісенітниця про "секретний лист" секретаря РНБО про так звану державну стратегію реінтеграції Донбасу - не випадковий фейк, а частина великої інформаційної кампанії. Кампанії, яка ведеться проти України у рамках психологічної спецоперації з метою ослабити позиції української сторони в переговорному процесі", - заявив він в інтерв'ю сайту "Сьогодні.ua".

Данілов вважає, що у такий спосіб підживлюється певний стан громадської думки на окупованих територіях. "Очевидно, що йдеться про залякування населення в непідконтрольних українській владі містах і селах із метою створення максимальних перешкод їх інтеграції і поверненню до "материкової" України", - зазначив він.

Секретар РНБО наголосив, що відповіддю української сторони на такі провокації буде розробка комплексної державної стратегії реінтеграції Донбасу, про важливість якої нещодавно заявив президент України Володимир Зеленський. "Повністю поділяю позицію глави держави про важливість її прозорості та публічності, консенсусного підходу до розробки цього найважливішого документа і його реалістичності", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА