20:50 02.12.2019

Трамп і Помпео розкритикували демократів за проведення слухань щодо імпічменту паралельно із самітом НАТО

2 хв читати
Трамп і Помпео розкритикували демократів за проведення слухань щодо імпічменту паралельно із самітом НАТО

Держсекретар США Майк Помпео і президент США Дональд Трамп заявили в понеділок, що демократи обрали невідповідний час для проведення слухань у рамках процедури імпічменту президента, оскільки Трамп цієї миті буде в Лондоні на важливому саміті НАТО.

"Я жалкую, що вони вирішили провести ці слухання саме тоді, коли президент і вся його команда з національної безпеки будуть в Європі, в Лондоні", - заявив Помпео, додавши, що таке рішення демократів є "дуже недоречним".

Трамп, за повідомленням американських ЗМІ, заявив, що демократи спеціально проводять слухання, саме коли він знаходиться на саміті НАТО.

"Вирушаю до Європи, щоб представити нашу країну і боротися за американських громадян, у той же час нероби-демократи навмисно призначають слухання зі сфабрикованого імпічменту саме тоді, що і НАТО", - написав Трамп в Twitter.

Виступаючи перед журналістами біля Білого дому, Трамп додав, що участь в саміті НАТО - "одна з найважливіших поїздок для президента". Він зазначив, що продовжить переконувати європейських союзників з НАТО нарощувати витрати на оборону.

Юридичний комітет Палати представників США проведе в середу слухання під назвою "розслідування щодо імпічменту стосовно президента Дональда Трампа: конституційні підстави для імпічменту президента".

Трамп уже вилетів з США і прямує до Лондона, де відбудеться саміт НАТО, який триватиме з 3 по 4 грудня. Саме середа стане основним днем на зустрічі лідерів країни Північноатлантичного альянсу.

У США цієї осені демократи ініціювали процедуру імпічменту Трампа. Причиною для розглядів стало повідомлення американського інформатора про те, що Трамп намагався переконати президента України Володимира Зеленського почати розслідування щодо сина одного зі своїх ймовірних конкурентів на виборах президента США Джо Байдена - Гантера.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА