07:14 03.12.2019

Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат

1 хв читати
Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат

Незаконні збройні формування 5 разів відкривали вогонь по українських позиціях, порушивши режим припинення вогню на Донбасі, без втрат, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"2 грудня, жоден військовослужбовець об'єднаних сил унаслідок обстрілів не постраждав", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

Бойовики обстрілювали позиції ООС з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики вели вогонь по українських укріпленнях зі стрілецької зброї поблизу Луганського.

4 ворожих обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Павлополя - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; в районі Старогнатівки - зі стрілецької зброї; поблизу Лебединського - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів; у Авдіївки - з АГС, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА