07:17 03.12.2019

На складі логістичної компанії в Харкові виявлено посилки з контрафактною тютюновою продукцією сумою понад мільйон гривень

1 хв читати
На складі логістичної компанії в Харкові виявлено посилки з контрафактною тютюновою продукцією сумою понад мільйон гривень

На складі недержавної логістичної компанії в Харкові був проведений обшук, в результаті якого було виявлено та вилучено посилки з контрафактними сигаретами та тютюновими сумішами для кальяну.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, нелегальні товари були виявлені завдяки інформації оперативних підрозділів ДПС.

"Міжвідомча група представників оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітників ГУ ДФС в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури виявила 12 тисяч пачок сигарет в упаковках відомих брендів, а також 440 банок суміші для кальяну, кожна вагою 1 кг. Частина тютюнових виробів була без акцизних марок, інша частина мала акцизні марки з ознаками підробки", - йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, контрафакт надійшов від приватних осіб з Ковеля і Дніпра.

Загальна вартість вилученого товару складає понад 1 млн. грн.

Наразі тривають заходи із встановлення походження товару, а також кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Обшук проводився в рамках кримінального провадження за ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ст.227 (умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА