07:34 04.12.2019

Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"4 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Втрат в результаті обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 4 обстріли. Зокрема, двічі поблизу Старогнатівки- зі стрілецької зброї, неподалік Красногорівки - з великокаліберних кулеметів, у Лебединського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 3 ворожих обстріли поблизу Кримського - з підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів, у Новолуганського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Луганського - з СПГ і великокаліберних кулеметів.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська двічі обстрілювали наші позиції. Неподалік Новолуганського ворог вів вогонь з автоматичних і ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, а в районі Широкиного - застосував великокаліберні кулемети. Втрат з нашого боку не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА