07:37 04.12.2019

У Луганській області трьох осіб підозрюють у переправленні нелегалів з РФ в Україну через кордон

1 хв читати
У Луганській області трьох осіб підозрюють у переправленні нелегалів з РФ в Україну через кордон

Прокуратура Луганської області оголосила про підозру трьом місцевим жителям в переправленні нелегалів з РФ через державний кордон України, повідомила прес-служба обласної прокуратури.

"Слідчі ... повідомили про підозру трьом особам у складі організованої злочинної групи в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 332 КК України (організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинена з корисливих мотивів, організованою групою)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ОЗУ створив і очолив житель Сватівського району, його спільники - жителі Троїцького району. Зазначені особи за грошову винагороду займалися пошуком нелегалів, які мали на меті незаконно перетнути російсько-український кордон, також організацією безпосереднього перетину кордону поза вставлених пунктів пропуску, маршрутів переміщення і перебування в прикордонній зоні.

Наразі одного фігуранта оголосили в розшук. До організатора застосували запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, щодо ще одного учасника злочинного угруповання направили в суд клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Досудове слідство триває.

Покарання, яке загрожує зазначеним особам - позбавлення волі терміном від семи до дев'яти років з конфіскацією майна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА