09:00 04.12.2019

У школах Києва заборонили платні заходи під час уроків

1 хв читати
У школах Києва заборонили платні заходи під час уроків

Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації заборонив проведення на території навчальних закладів столиці платних заходів та надання платних послуг під час навчального процесу, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Комунальні школи і садочки Києва розраховані на отримання знань, тому жоден навчальний заклад не має права надавати платні послуги під час навчального процесу, і це - чітка позиція міста. Використовувати освітні приміщення під сторонні заходи, коли діти навчаються - неприпустимо. Районні управління освіти разом з керівниками шкіл та садочків повинні забезпечити умови для дітей, які б не відволікали їх від головного процесу. Міська влада контролюватиме і реагуватиме на будь-які випадки, коли комунальний садок чи школу перетворюють на приватний бізнес", - зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Зазначається, що згідно з наказом департаменту освіти і науки "Про організаційні питання щодо надання платних послуг установами ... "додаткові освітні послуги в школах можуть надаватися виключно після завершення навчальних занять, а в садах - після завершення освітнього процесу відповідно до режиму.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА