18:42 04.12.2019

Загибла унаслідок пожежі в Одесі виявилася студенткою коледжу, викладачка жива, але перебуває у важкому стані

2 хв читати

Унаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу померла 17-річна студентка, а не викладачка, як повідомлялося раніше, пише місцеве видання "Думская".

"З'ясувалося, що загинула не викладачка коледжу, а 17-річна студентка. Плутанина сталася в лікарні під час впізнання. Викладачка коледжу жива, але перебуває у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу на сайті Одеської обласної державної адміністрації повідомляється, що серед постраждалих - 15 жителів Одеси, троє жителів Біляївського району, двоє - Роздільнянського, по одному - Тарутинського та Лиманського районів Одеської області.

Бригади швидкої медичної допомоги безпосередньо з місця подій до медичних закладів евакуювали 15 осіб, ще трьох було доставлено з місця проживання та четверо звернулися до медиків самостійно (всього 22 особи). Постраждалі отримали опіки різного ступеня тяжкості і локалізації, а також отруєння продуктами горіння та травми різного ступеня тяжкості.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис кв. м, о 14:18 її було локалізовано. Внаслідок пожежі постраждали і були госпіталізовані 22 людини, одна жінка згодом померла. За даними ЗМІ, двоє постраждалих перебувають у важкому стані.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА