17:18 05.12.2019

Суд відновив на посаді звільненого гендиректора "Енергосталі", Мінекономіки має намір оскаржити це рішення - Милованов

2 хв читати
Суд відновив на посаді звільненого гендиректора "Енергосталі", Мінекономіки має намір оскаржити це рішення - Милованов

Суд відновив на посаді звільненого генерального директора держпідприємства "Український науково-технічний центр металургійної промисловості "Енергосталь" (Харків) Дмитра Сталінського, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства має намір оскаржити це рішення.

"Скандал на ДП "Енергосталь" у Харкові. Я призначив нового директора Балабая (Кабмін призначив Василя Балабая в.о. гендиректора 6 листопада - ІФ). Новий директор виявив приховану заборгованість із зарплати працівникам на 30 млн грн. Приховану від міністерства. Недостовірний фінплан. Можливо, у змові з працівниками міністерства. За 15 хвилин до наради з проблеми виплати зарплати новий директор отримує рішення суду, що він більше не директор", - написав міністр економіки Тимофій Милованов у Facebook.

При цьому він зазначив, що колишній директор виходить на роботу без інформування і узгодження з Мінекономіки.

"Що робимо ми? Проти судді, який виніс, на мою думку, повністю незаконне рішення, буде відкрито дисциплінарне впровадження. Проти Держпраці, яке не бачило заборгованості із зарплати під час перевірок, буде проведено розслідування. Будуть відкриті кримінальні провадження, якщо підтвердяться факти, за невиплату зарплатні і доведення підприємства до банкрутства з метою передачі землі та майна приватним особам", - написав Милованов.

ДП "УкрНТЦ "Енергосталь" займається проектуванням споруджуваних, реконструйованих і технічно переоснащуваних діючих підприємств і виробничих об'єктів гірничо-металургійного комплексу, машинобудування та інших галузей, створення нових виробництв, технологій і процесів, промислової екології, енергозбереження, охолодження металургійних агрегатів, використання вторинних ресурсів, обробки металопродукції, утилізації промислових і побутових відходів, реалізації основних положень Кіотського протоколу в базових галузях промисловості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА