19:12 06.12.2019

Український військовий дістав бойову травму на Донбасі

2 хв читати
Український військовий дістав бойову травму на Донбасі

Один український військовослужбовець дістав бойову травму внаслідок обстрілів із боку незаконних збройних формувань на сході України у п'ятницю.

"Сьогодні, 6 грудня, бойове травмування дістав один військовослужбовець об'єднаних сил", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у п'ятницю ввечері.

Усього з початку доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню. По п'ять обстрілів припало на райони відповідальності оперативно-тактичних угруповань "Північ" і "Схід".

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 82 та 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Ділянки розведення сил та засобів під обстріли не потрапили.

На дільниці №1 біля смт Станиці Луганської перевезення населення між відновленим мостом і КПВВ "Станиця Луганська" здійснювали у п'ятницю автобус та два електромобілі. Було перевезено 2 тис. 274 пасажири. Представники ДСНС України здійснили щоденне обстеження місцевості обабіч дороги в районі лісосмуги та мосту на наявність вибухонебезпечних предметів.

На ділянці розведення №2 у районі м. Золотого Луганської області дотримувався режим тиші, обстановка стабільна.

На ділянці розведення №3 у районі с. Богданівки Волноваського району Донецької області о 12:00 закінчився демонтаж фортифікаційних споруд та інших об'єктів військового призначення, під час яких ДСНС вилучила 244 вибухонебезпечних предмети. Крім того, демонтовано десять бліндажів та 28 допоміжних споруд. У суботу, 7 грудня, розпочнеться верифікація представниками СММ ОБСЄ результатів завершення процесу розведення сил та засобів.

У районі м. Мар'їнки Донецької області завершилися аварійно-відновлювальні роботи: українські рятувальні служби та робочі АТ "ДТЕК Донецькі електромережі" відремонтували лінії електропередач і підключили до електропостачання останні 12 із 260 знеструмлених будинків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА