08:13 07.12.2019

Бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, бойові травми отримали двоє українських військовослужбовців

1 хв читати
Бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, бойові травми отримали двоє українських військовослужбовців

Незаконні збройні формування 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, бойові травми отримали двоє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"6 грудня збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню. Бойові травми отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 6 обстрілів. Зокрема, двічі поблизу Авдіївки - з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, у Водяного і Павлополя - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Миколаївки - з станкових протитанкових гранатометів, біля Новогнатівки - з СПГ і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 8 ворожих обстрілів. Зокрема, двічі неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, чотири рази у Луганського - з мінометів калібру 82 мм, СПГ і великокаліберних кулеметів, біля Троїцького - зі станкових протитанкових гранатометів, поблизу Кримського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА