20:08 07.12.2019

До восьми збільшилася кількість загиблих під час пожежі в Одеському коледжі

2 хв читати
До восьми збільшилася кількість загиблих під час пожежі в Одеському коледжі

Станом на 19.00 суботи, 7 грудня, кількість загиблих унаслідок пожежі в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу зросла до восьми, повідомляє прес-служба Держслужби України з НС.

"Усього результаті пожежі загинули 8 осіб: 4 грудня в 12.20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня в 17.40 тіло 1 людини виявлено при проведенні пошукових робіт. 6 грудня о 15:30 під час розбору завалів виявлені тіла ще 2 загиблих. 7 грудня в 00.40 під час розбору завалів виявлено тіло 1 людини. О 16:30 під час розбору завалів виявлені тіла ще 2 людей", - йдеться у зведенні, що публікується на сайті ДСНС.

Пізніше в ДСНС повідомили, що в одеській лікарні в суботу ввечері помер потерпілий під час ліквідації пожежі рятувальник Сергій Шатохін.

"Сьогодні ввечері, від отриманих під час ліквідації пожежі травм, в одеській лікарні помер пожежний-рятувальник Сергій Миколайович Шатохін. До цього ніколи не звикнеш. Хоча кожен з нас, обравши для себе саме таку професію, прекрасно усвідомлював усі ризики і небезпеки ... але мужність - ось відмінність кожного нашого спасителя. І Сергій Шатохін був кращим серед кращих. Вічна пам'ять Герою", - повідомили в прес-службі Держслужби з НС.

Відповідно до зведення, наразі в лікарнях залишається 10 з 31 постраждалого під час НП.

"За інформацією Національної поліції, доля 10 осіб залишається невідомою ... Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають", - йдеться в звіті.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м, о 14:18 її було локалізовано, однак досі не ліквідовано.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА