20:39 07.12.2019

Акції "жовтих жилетів" в Парижі завершилися без серйозних інцидентів, в Нанті поліція застосувала до погромників спецзасоби

1 хв читати
Акції "жовтих жилетів" в Парижі завершилися без серйозних інцидентів, в Нанті поліція застосувала до погромників спецзасоби

Суботня маніфестація "жовтих жилетів" в Парижі завершилася спокійно в 15-му окрузі французької столиці, неподалік від Версальських воріт, де поліція заблокувала їм підхід до виставкового парку.

Співробітники поліції взяли маніфестантів у кільце і випускають через залишений вузький прохід, повідомляє з місця події телеканал BFMTV.

Окрім кількох підпалів сміття та інших незначних інцидентів, жодних серйозних заворушень не сталося. Разом з тим, біля вокзалу Монпарнас поліція застосувала сльозогінний газ, аби не дати колоні відхилитися, коли "жовті жилети" хотіли приєднатися до акції профспілок проти безробіття і бідності, що відбувалася в кварталі.

Гасло "Макроне, забирайся!", звичне для маніфестацій "жовтих жилетів", цього разу помітної уваги поліцейських не привернуло.

Муніципальні працівники вже приступили до прибирання вулиць за маршрутом маніфестації.

Разом з тим, акції "жовтих жилетів", що почалися досить спокійно, в регіонах у низці випадків переросли в зіткнення з поліцією. Особливо гостра ситуація склалася в Нанті.

На завершення маніфестації до демонстрантів приєдналися погромники. Люди з закритими обличчями розгромили вітрину банку, точку фаст-фуду, постраждало міське оформлення. Крім того погромники намагалися атакувати префектуру поліції. Поліцейським для упокорення активістів "чорного блоку" довелося масовано застосувати спецзасоби.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА