20:29 08.12.2019

Порошенко подякував "Батьківщині", "Голосу", позапарламентським силам і зарубіжним українцям за об'єднання проти капітуляції

1 хв читати
Порошенко подякував "Батьківщині", "Голосу", позапарламентським силам і зарубіжним українцям за об'єднання проти капітуляції

Лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент України (2014-2019) Петро Порошенко подякував політичним силам і зарубіжним українцям за єднання навколо акції "Червоні лінії" проти здачі національних інтересів України, повідомляється на офіційному сайті політсили.

"Я вітаю наші парламентські фракції. Дякую "Європейській солідарності", дякую "Батьківщині", дякую "Голосу". Парламентська опозиція об'єдналася проти капітуляції, і позапарламентські сили цього дня разом з нами. Тільки разом ми можемо протистояти здачі українських інтересів", - сказав Порошенко під час виступу на мітингу в центрі Києва в неділю.

За його словами, акція "Червоні лінії" об'єднала патріотичні політсили, українські громади за кордоном і громадянське суспільство всередині країни. "Я дякую всім небайдужим. Десятки тисяч людей у всій Україні демонструють солідарність. А ще я вдячний закордонному українству, яке в усьому світі, зокрема в Парижі проводить акції на підтримку України. Це сьогодні те, чого Україна потребує - вашої небайдужості", - зазначив Порошенко.

Як повідомлялося, на Майдані Незалежності в Києві в неділю завершилася акція "Червоні лінії для Зеленського", спрямована на застереження президента Володимира Зеленського від переходу "червоних ліній", тобто від здачі національних інтересів при переговорах в "нормандському форматі" в Парижі 9 грудня і прямих переговорах з президентом РФ Володимиром Путіним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА