07:49 10.12.2019

Троє військовослужбовців об'єднаних сил загинули внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої

1 хв читати
Троє військовослужбовців об'єднаних сил загинули внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої

Незаконні збройні формування сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, троє військовослужбовців об'єднаних сил загинули внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"9 грудня збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції об'єднаних сил із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано також ворожий вогонь з озброєння БМП... Унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців об'єднаних сил", - ідеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли: двічі неподалік Водяного - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Березового - з автоматичних гранатометів; поблизу Красногорівки - з гармат БМП-1, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілів зазнали такі населенні пункти: Луганське, Новолуганське, хутір Вільний.

"Від початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА