17:55 10.12.2019

Сім'ї загиблих унаслідок пожежі в Одеському коледжі отримають по 100 тис. грн від обладміністрації, постраждалі - 10-50 тис. грн - голова ОДА

2 хв читати
Сім'ї загиблих унаслідок пожежі в Одеському коледжі отримають по 100 тис. грн від обладміністрації, постраждалі - 10-50 тис. грн - голова ОДА

Сім'ї загиблих унаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу отримають по 100 тис. грн одноразової грошової допомоги, повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Максим Куций.

"Доручив виділити 2 мільйони 240 тисяч гривень для надання одноразової грошової допомоги сім'ям загиблих та особам, які постраждали унаслідок пожежі у коледжі в центрі Одеси. Сім'ї загиблих отримають 100 тисяч гривень", - написав Куций на своїй сторінці у соцмережі Facebook у вівторок.

За його словами, постраждалі середнього ступеня тяжкості отримають по 50 тисяч гривень, постраждалі легкого ступеня тяжкості - по 10 тисяч гривень.

"Гроші буде виділено найближчим часом. Виділення коштів покладаю на Департамент соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації", - написав Куций.

За його словами, на ліквідацію наслідків трагедії буде виділено 685 тисяч гривень із резервного фонду, а додатково ще має бути виділено гроші від Кабінету Міністрів і обласної ради.

Куций запевнив у забезпеченні всіх госпіталізованих медикаментами та повідомив, що припинений у коледжі навчальний процес буде відновлено з наступного понеділка.

Голова обладміністрації також повідомив, що сина загиблого рятувальника Сергія Шатохіна переведуть на бюджетну форму навчання. "Дмитру всього 18 років, він навчається в Одеському професійному ліцеї морського транспорту за фахом "Матрос. Моторист"... Всі діти загиблого пожежника Сергія Шатохіна та викладачки Ганни Бортюк мають вчитися на бюджетній формі навчання. Тому що їхні батьки віддали своє життя заради учнів коледжу, яких рятували з вогню", - написав Куций у Facebook.

За його словами, він сам виступив з цією пропозицією, і "всі присутні, серед яких були і представники Кабінету Міністрів, підтримали мене".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Мішель: лідери ЄС розуміють важливість поставити Україні більше боєприпасів і засобів ППО

Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки у 2024 році - посол

Зеленський не виключає російських атак на українські АЕС і просить у членів Євроради засоби ППО

Україна може перемогти у війні, але потрібна прогнозована ритмічна підтримка - глава Мінфіну на круглому столі СБ і МВФ

Лідери ЄС заявляють про необхідність терміново поставити Україні засоби ППО - висновки Ради

Україні потрібен ефективний фінансовий щит - Зеленський у Світовому Банку

Єрмак переконаний, що у списку Time мають бути герої, які загинули за Україну і свободу

Зеленський виступив на засіданні Євроради та міністерській конференції Світового Банку

Президент Литви Науседа: Я стурбований тим, що ми втрачаємо фокус щодо України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА