21:39 10.12.2019

Результати роботи комісії з розслідування пожежі в Одеському коледжі представлять до 20 грудня

2 хв читати
Результати роботи комісії з розслідування пожежі в Одеському коледжі представлять до 20 грудня

Урядова комісія з розслідування причин пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу відзвітує про результати роботи до 20 грудня, заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Комісія з розслідування пожежі в Одеському коледжі до 20 грудня відзвітує Кабміну". - повідомив Яровий, передає прес-служба Національної поліції України.

Перше засідання комісії відбулося у вівторок, 10 грудня.

Як повідомлялося, о 10:12 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої сягнула 4 тис. кв. м. Підрозділи ДСНС врятували та евакуювали 40 людей (12 осіб вивели сходовими клітинами, 10 осіб вивели ланки ГДЗС і 18 осіб - за допомогою сходів та автопідйомників) із близько 400, що перебували в будівлі на момент займання.

О 14:18 того самого дня пожежу було локалізовано, проте гасіння окремих осередків займання і тління тривало ще досить довго.

Унаслідок пожежі загинули 12 людей, доля ще шістьох залишається невідомою. У лікарнях перебувають дев’ятеро із 30 постраждалих.

Повідомлялося, що згорілу будівлю можна зберегти, але є ризик обвалення стін.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 та 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі, 8 грудня - у всій Україні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА