07:16 11.12.2019

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"10 грудня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Втрат в результаті обстрілів серед військовослужбовців об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 4 обстріли у Лебединського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, двічі неподалік Павлополя - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. поблизу Широкиного - з автоматичних гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 7 ворожих обстрілів поблизу Майорська - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля Кондрашевської Нової - зі стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно, біля Шумів - з РПГ і великокаліберних кулеметів, двічі неподалік Луганського - з мінометів калібру 82 мм, знарядь БМП-1 і станкових протитанкових гранатометів, поблизу Катеринівки і Новолуганського - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку цього періоду російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку не було", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА