20:31 11.12.2019

Українська сторона просить СММ ОБСЄ посприяти недопущенню перебування в Станиці Луганській бойовиків із пов'язками СЦКК

1 хв читати
Українська сторона просить СММ ОБСЄ посприяти недопущенню перебування в Станиці Луганській бойовиків із пов'язками СЦКК

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі в рамках робочої зустрічі з представниками СММ ОБСЄ повідомила про перебування бойовиків у нарукавних пов'язках із написом "СЦКК-JCCC" на ділянці розведення в Станиці Луганській.

"Українська сторона СЦКК звернулася до СММ ОБСЄ щодо сприяння в недопущенні перебування представників збройних формувань Російської Федерації у нарукавних пов’язках із написом "СЦКК" на ділянці розведення сил та засобів № 1(Станиця Луганська) біля відновленої українськими спеціалістами частини мосту", - повідомляє прес- штаб ООС на сторінці у Facebook у середу.

Окрім того, керівник української сторони СЦКК Володимир Гаманенко поінформував координатора команди СММ ОБСЄ щодо взаємодії з СЦКК Кайрата Асанова про повне виконання Україною взятих на себе зобов'язань стосовно виконання заходів на ділянці розведення №3.

Також співрозмовники обмінялися оцінками ситуації безпеки на ділянках розведення, визначили шляхи подальшої взаємодії української сторони СЦКК і СММ ОБСЄ в Україні.

"Наступна робоча зустріч з групою СММ ОБСЄ запланована на 19 грудня після проведення чергового засідання ТКГ у Мінську", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА