07:29 12.12.2019

Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі в середу, поранені двоє українських військових

2 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі в середу, поранені двоє українських військових

У середу, 11 грудня, бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранення отримали двоє військовослужбовців Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"Російська Федерація не виконує взяті на себе зобов'язання зі сталого припинення вогню у відповідності з прийнятим підсумковим комюніке на переговорах лідерів "нормандської четвірки" у Франції ... Противник обстрілював позиції об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... поранення в результаті обстрілу отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться в ранковому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 5 обстрілів: поблизу Новомихайлівки - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Павлополя - з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів; біля Лебединського та Авдіївки - з СПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; у Мар'їнки - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" також зафіксовано 5 ворожих обстрілів: двічі неподалік Зайцевого - з ручних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Кримського і двічі у Майського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА