07:45 12.12.2019

Київ у 2019 відвідали майже 1,5 млн іноземних туристів

2 хв читати
Київ у 2019 відвідали майже 1,5 млн іноземних туристів

Українську столицю в 2019 році відвідали майже 1,5 млн іноземних туристів, ще 2,2 млн склали українські туристи, повідомили в Київській міськраді.

"Згідно з даними Управління туризму та промоцій КМДА, за звітний період столицю відвідало 1,5 млн іноземних туристів. Ще 2,2 млн Київ прийняв українських відвідувачів. Загалом, місто отримало 61 млн грн туристичного збору", - йдеться в повідомленні на сайті ради в середу.

У звіті про виконання Міської цільової програми розвитку туризму в Києві за 9 місяців 2019 року зазначається, що місто постійно намагається контролювати якість послуг, які отримують туристи в столиці. Зокрема було створено робочу групу, яка перевіряє підприємства готельного господарства типу "хостел".

"Здійснюються регулярні рейди по проблемних хостелах за затвердженим графіком. Зараз 105 таких приміщень вже перевірено. І тільки близько десятка з них вчасно платять податки, туристичний збір і відповідають санітарним нормам", - зазначила голова постійної комісії з питань культури Вікторія Муха.

Згідно зі звітом, протягом перших 9 місяців у столиці було проведено низку масштабних туристично привабливих подій. Зокрема: Moto Open Fest, Kyiv Food & Wine Festival, Courage Bazaar, Atlas Weekend, Kyiv Art week тощо.

Також управління туризму взяло участь у 5 міжнародних виставкових заходах в Україні та за кордоном з метою популяризації туристичних можливостей Києва. Було представлено привабливість столиці в Сербії, Азербайджані, а також в Лондоні і Дубліні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА