13:49 12.12.2019

Правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який побив депутата Богданця

2 хв читати

Правоохоронці Києва повідомили про підозру чоловікові, який у середу в приміщенні комітету Верховної Ради побив народного депутата, повідомляє поліція Києва.

"За погодженням із Київською місцевою прокуратурою №6 слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України", - зазначено в повідомленні.

Зазначається, що найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

У свою чергу ВО "Свобода" на сторінці у Facebook повідомляє, що пікетує Печерське районне управління поліції у зв'язку з затриманням колишнього нардепа Олексія Кайди.

"Влада, всупереч інтересам української нації, зокрема й на вчорашньому "закритому" засіданні аграрного комітету Верховної Ради, чинить свавільство: сьогодні о 5 ранку... правоохоронці заарештували Олексія Кайду, ветерана московсько-української війни, народного депутата України VII скликання за заявою нардепа від "СН" Андрія Богданця", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики сталася бійка між Богданцем і членами Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Ймовірно, конфлікт виник через розгляд поправок до закону про ринок сільгоспземель, "свободівці" мали намір домогтися зняття з розгляду законопроекту.

У парламентській фракції "Слуга народу" інцидент називають нападом на парламентарія і розцінюють як провокацію.

Пізніше стало відомо, що Богданця госпіталізували після бійки під час засідання комітету Верховної Ради України з питань агрополітики.

"Андрій із підозрою на струс мозку в лікарні", - повідомила на своїй сторінці у Facebook заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом сутички у приміщенні комітетів Верховної Ради.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, зібрані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА