15:25 12.12.2019

Закон про медіа дасть змогу Україні обмежити зону інформаційних бойових дій, які провадить РФ проти неї, заявляють у ЗСУ

1 хв читати

Україні необхідно ухвалити закон про медіа для протидії інформаційній агресії Російської Федерації за допомогою обмеження поля діяльності для її фахівців у цій сфері, заявляє полковник, начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України Олексій Ноздрачов.

"Починаючи з воєнної доктрини РФ 2012 року, яку озвучив начальник Генерального штабу РФ... Жодна країна демократичного світу не може на такому самому рівні, як РФ, вести ці бойові дії. Тому закон необхідний для того, щоб обмежити зону бойових дій для РФ, розставити протитанкові мінні поля для їхньої інформаційної війни та інформаційних збройних сил", - сказав він під час круглого столу на тему "Національна стійкість: нові підходи у вирішенні старих проблем" у Києві у четвер.

Водночас Ноздрачов наголосив, що Україні за жодних обставин не можна відповідати на інформаційну агресію Росії аналогічними методами.

"На цій війні ми гинемо, захищаючи національні інтереси, які є демократичними. І якщо ми використовуватимемо наше населення як об'єкт наших інформаційно-психологічних операцій (а у нас є можливості, хочу вас запевнити) на цьому, напевно, і буде перемога РФ, і вони досягнуть того, чого хочуть - сказати: "Україна така сама, як ми, лише форма одягу інша". Тому ніколи не треба забувати, що є "червоні лінії", за які не можна заходити", - пояснив представник ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА