08:23 13.12.2019

Суд відпустив екс-нардепа Кайду на поруки

1 хв читати
Суд відпустив екс-нардепа Кайду на поруки

Печерський районний суд Києва відпустив на поруки колишнього народного депутата VII скликання Олексія Кайду, затриманого у справі про бійку в приміщенні комітетів Верховної Ради.

"Олексій Кайда - особиста порука нардепів (рішення Печерського суду)", - написав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

Як повідомлялося, 11 грудня після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики сталася бійка між нардепом від "Слуги народу" Богданцем та членами Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Ймовірно, конфлікт виник через розгляд поправок до закону про ринок сільгоспземель, "свободівці" мали намір добитися зняття з розгляду законопроекту.

У парламентській фракції "Слуга народу" інцидент називають нападом на парламентаря і розцінюють як провокацію.

Згодом стало відомо, що Богданця госпіталізували після бійки під час засідання комітету Верховної Ради України з питань агрополітики.

"Андрій з підозрою на струс мозку в лікарні", - повідомила на своїй сторінці в Facebook заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом сутички в приміщенні комітетів Верховної Ради.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, зібрані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного або громадського діяча) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА