08:37 13.12.2019

У Херсоні СБУ викрила масштабну схему ухилення від сплати податків

1 хв читати
У Херсоні СБУ викрила масштабну схему ухилення від сплати податків

У Херсоні Служба безпеки України викрила масштабну схему ухилення від сплати податків на суму понад 1 млрд грн, повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

"Комерційна структура, яка займається експортом сільськогосподарської продукції, організувала протиправний механізм мінімізації платежів до держбюджету. Угоди зловмисники проводили в два етапи. Спочатку у місцевих представників реального сектора економіки ділки закуповували за готівку оптові партії сільгосппродукції. Після цього продукцію експортували в інші країни за підробленими документами про походження і заниженою вартістю. Доходи від реалізації товару за кордоном накопичувалися на рахунках афілійованих з ділками фірм-нерезидентів. Тільки протягом 2019 зловмисники провели експортних операцій на суму більше 1 млрд. грн ", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті СБУ в четвер.

За фактом зловживань і підробки відкрито кримінальне провадження. Встановлюється причетність посадових осіб контролюючих органів до протиправної схеми.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА