14:54 13.12.2019

Знайдено тіло другого загиблого на крейсері "Адмірал Кузнецов"

2 хв читати
Знайдено тіло другого загиблого на крейсері "Адмірал Кузнецов"

 Рятувальники виявили на важкому авіаносному крейсері "Адмірал Кузнєцов" тіло другого загиблого від пожежі, повідомило "Інтерфаксу" інформоване джерело.

"На другій палубі знайдено тіло. Особу загиблого ще не встановлено", - сказав співрозмовник агентства.

Розслідуватиме причини пожежі на авіаносці "Адмірал Кузнєцов" міжвідомча комісія, в її роботі візьме участь Об'єднана суднобудівна корпорація, повідомили "Інтерфаксу" раніше у п'ятницю в прес-службі ОСК.

"Робочу групу від корпорації очолить віце-президент із військового кораблебудування Володимир Корольов. Результати перевірки буде представлено президенту Об'єднаної суднобудівної корпорації Олексію Рахманову", - йдеться у повідомленні ОСК. Корольов - у недавньому минулому головнокомандувач ВМФ Росії.

У четвер вранці на авіаносці "Адмірал Кузнєцов", що стоїть на ремонті на заводі у Мурманську, сталася пожежа. Його гасили добу. Пожежа виникла під час зварювальних робіт. Загинув військовослужбовець-контрактник Північного флоту, шукають офіцера, який допомагав гасити пожежу.

За фактом загоряння на авіаносці "Адмірал Кузнєцов" кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ст. 216 КК РФ (порушення правил безпеки під час ведення будівельних або інших робіт).

Причиною пожежі міг стати людський чинник, повідомив "Інтерфаксу" напередодні голова ОСК Рахманов. "Інцидент стався під час виконання регламентних узгоджених зварювальних робіт. Сталося потрапляння окалини на нижні палуби. У зв'язку з наявністю демонтованого обладнання та пожежонебезпечних рідин на цій палубі сталося локальне загоряння. Демонтується обладнання, залишаються займисті предмети або рідини, або їхні залишки, які з деяких причин прибрано не було. Людський фактор", - сказав Рахманов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА