19:08 14.12.2019

Боєць ЗС України загинув, ще один отримав поранення внаслідок обстрілу бойовиків на Донбасі в суботу

1 хв читати
Боєць ЗС України загинув, ще один отримав поранення внаслідок обстрілу бойовиків на Донбасі в суботу

Протягом доби суботи, 14 грудня, бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого один український військовослужбовець був убитий і ще один - отримав поранення, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"Противник обстріляв наші підрозділи із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Зафіксовано також вогневу активність ворожих снайперів ... Сьогодні, 14 грудня, в результаті підступних обстрілів противником загинув військовослужбовець об'єднаних сил, ще один наш захисник отримав поранення", - йдеться в вечірньому зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук.

Два обстріли позицій українських військ зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Зайцевого - з РПГ і автоматичних гранатометів.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 3 обстріли позицій об'єднаних сил: у Пісків - зафіксовано снайперський вогонь; неподалік Авдіївки - з ручних протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру; поблизу Павлополя - з РПГ, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в звіті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА