07:21 16.12.2019

Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

1 хв читати
Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

Незаконні збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"15 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Поранення отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 1 обстріл поблизу Лебединського - зі станкових і ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів неподалік Луганського - зі станкових протитанкових гранатометів, двічі у Кримського - з СПГ, РПГ і підствольних гранатометів, поблизу Хутора Вільного - з автоматичних гранатометів, неподалік Світлодарська - з СПГ і автоматичних гранатометів, неподалік Зайцевого - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початку поточної доби, 16 грудня, російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА