07:29 16.12.2019

Джуліані оприлюднив звіт про поїздку в Україну

2 хв читати
Джуліані оприлюднив звіт про поїздку в Україну

Особистий адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані оприлюднив висновки зі своєї поїздки в Україну, а також в Будапешт і Відень, у справі про імпічмент Трампа.

"Будапешт, Київ, Відень. За сотні годин і місяці розслідування я зібрав свідків і документи, які розкривають правду про цей імпічмент і зокрема показують, що Трамп нічого поганого не зробив", - написав Джуліані.

Свій твіт він проілюстрував кадрами зі знятого ним документального фільму, який виправдовує дії керівника Білого дому.

За словами Джуліані, свідоцтва показують, що "в 2016 році корупція була настільки масштабною, що Трамп повинен був просити про американо-українське розслідування". Імпічмент, вважає він, є прикриттям для демократів.

"Вимагання, хабарництво і відмивання грошей виходять за межі справи Байдена. А ще - змова Національного комітету Демократичної партії з Україною з метою знищити кандидата Трампа", - стверджує Джуліані.

"Ви можете поставити під сумнів достовірність свідчень свідків, але ви не можете поставити під сумнів тверді документальні докази, які надає кожна конкретна частина цього розслідування", - зазначив Джуліані.

У свідка Віктора Шокіна - колишнього генпрокурора України, за словами адвоката Трампа, є докази, що підтверджують відмивання грошей компанією Burisma і Байдена.

"Звільнений (Шокін, - ІФ) через загрозу Байдена затримати $ 1 млрд життєво важливої допомоги США. Медичні записи Шокіна показують, що він був отруєний, двічі доведений до смерті, але видужав. В Україні, якщо це розкриється, полетить багато голів", - пише Джуліані.

"Свідок Юрій Луценко, наступник Шокіна (надав, - ІФ) записи, що підтверджують, що посол Йованович принаймні двічі давала неправдиві свідчення", - продовжує адвокат Трампа.

За словами Джуліані, документи показують, що Йованович "відмовляла у видачі віз свідкам, які могли довести корупцію Байдена і демократів". Документи нібито "чітко підтверджують відмивання грошей компанією Burisma і Байден".

"Імпічмент від демократів за невинну поведінку покликаний перешкодити розслідуванню корупції за часів Обами: мільярди відмитих доларів; нецільове використання мільярдів доларів; вимагання; хабарництво; змова Національного комітету Демпартії з Україною, щоб знищити кандидата Трампа", - підкреслив Джуліані.

Адвокат Трампа зазначив, що "далі буде ще багато іншого".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

Кличко: Пацієнтів і медперсонал лікарень на вулиці Богатирській вже евакуювали

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

Коаліція "Рамштайн" за два роки зобов'язалася виділити понад $95 млрд на військову допомогу Україні

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА