08:07 16.12.2019

Нардепа з фракції "Слуга народу" побили двоє невідомих біля під'їзду його будинку

1 хв читати

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Михайло Ананченко повідомив, що в неділю ввечері двоє невідомих скоїли розбійний напад на нього біля під'їзду його будинку, він пов'язує напад з його політичною діяльністю.

"Сьогодні, повертаючись додому, в рідному місті Суми, на мене біля під'їзду напали двоє молодиків у балаклавах. Такі зухвалі дії я пов'язую з моєю політичною діяльністю і з голосуванням на наступному пленарному тижні", - написав нардеп Ананченко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Він заявив, що "будь-які хуліганські та інші протиправні дії стосовно нашої команди не змінять політичного курсу партії".

При цьому Ананченко зазначив, що політсила "Слуга народу" завжди дотримуватиметься конструктиву та готова слухати думку кожного громадянина виключно в правовому полі.

Нардеп висловив сподівання на швидку та неупереджену реакцію правоохоронних органів.

У свою чергу прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що через напад на нардепа відкрито справу.

"За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 346 (насильство щодо народного депутата України) КК України. Розпочато комплекс невідкладних слідчо-розшукових заходів", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА